Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen
over Het 5 Stappen Afslankplan #1

Hoe werkt Het 5 Stappen Afslankplan?

Onmiddellijk na je bestelling kan je alles opslaan op je PC of tablet. je wordt automatisch ingeschreven voor de belangrijke coaching. Het 5 Stappen Afslankplan zal ervoor zorgen dat, afhankelijk van je startgewicht, je 5kg tot 17kg overtollig vet zal verbranden. Ondertussen heb je de eerste belangrijke doch eenvoudige mentale oefeningen achter de rug waardoor je op een andere manier naar je eetgewoonten en voedsel zal beginnen kijken. Je zal deze nieuwe eetgewoonten automatisch blijven toepassen zonder dat het aanvoelt als lijnen. Dagelijks ontvang je een coaching. Hierdoor pas je stap voor stap je eetgewoonten aan, op een automatische wijze en je zal op een gezondere manier beginnen koken en eten. Je mag eigenlijk alles eten. Je gaat alleen leren wanneer en hoeveel jij van bepaalde voedselsoorten wil eten. Hierdoor gaat je metabolisme zich herstellen en stabiliseren waardoor je op een evenwichtige manier verder afslankt tot je je Ideale Gewicht bereikt hebt.

Geen strikt dieet

Hier onderscheid het 5 Stappen Afslankplan zich van andere dieëten of afslankprogramma’s. Het is eigenlijk geen dieet omdat je gewoon alles mag eten. Je gaat leren wanneer je best wat eet en in welke volgorde en dit zal natuurlijk aanvoelen omdat je dagelijks evenwichtige maaltijden zal bereiden zoals je dit reeds gewoon bent. Dit is ook handig voor het gehele gezin omdat iedereen gewoon mee kan doen zonder dat ze het gevoel hebben dat ze een dieetmaaltijd aan het eten zijn. De coaching en ondersteuning zorgt ervoor dat je de nieuwe aangeleerde eetgewoonten automatisch gaat blijven toepassen en zij worden een onderdeel van je dagelijks leven zonder dat je erbij hoeft stil te staan.

Iedere dag normale maaltijden

Je blijft dagelijks normale maaltijden bereiden zoals je nu reeds doet. Je zal leren welke voedselsoorten je helpen bij de vetverbranding en bij het stabiliseren van je metabolisme. Iedere maaltijd zal een normale maaltijd zijn waar jij en je gezin heerlijk van kan genieten. Je zal zelf de maaltijden samenstellen zoals je gewoon bent, alleen met nieuwe inzichten en aangeleerde eetgewoonten. Op de blog of in het TURBO Vet Verbranden e-book vind je keuze uit honderden heerlijke en gezonde recepten die je kan bereiden of gebruiken als inspiratie.

Hoelang duurt Het 5 Stappen Afslankplan?

Het 5 Stappen Afslankplan duurt… de rest van je leven! En dit is heerlijk omdat je sowieso niet het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent. Na een eerste fase waarin je je nieuwe inzichten en eetgewoonten aanleert en automatiseert zal je de aangeleerde principes automatisch blijven toepassen. Hierin schuilt de kracht achter Het 5 Stappen Afslankplan. Je gaat gezonder en evenwichtiger eten zonder dat je erbiij stil staat. Het wordt een deel van je normale leven.

Ik wil starten met Het 5 Stappen Afslankplan. Welk pakket past het beste bij mij?

Waneer je snel de eerste overtollige kilo’s vet wenst te verbranden dan is het 5 Stappen Afslank Plan + TURBO Vet Verbranden je beste keuze. Dit is het gehele programma en je leert dan alles wat je nodig hebt om succesvol af te vallen.

Wens je gewoon je metabolisme te stabiliseren en je Ideale Gewicht blijvend te behoud dan kan je kiezen voor alleen Het 5 Stappen Afslankplan. Het gehele plan is echter je beste keuze omdat je én de zo belangrijke coaching erbij krijgt + extra waardevolle BONUSSEN.

Hoe komt het dat Het 5 Stappen Afslankplan zo goedkoop is? Ik betaal normaal gezien wekelijks meer voor shakes of een diëtiste.

Het 5 Stappen Afslankplan en TURBO Vet Verbranden is een online afslankprogramma, inclusief de e-books. Hierdoor kunnen we de kosten drukken. In tegenstelling tot sommige andere online afslankprogramma’s, diëtisten, afslankcoaches is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen de kans te geven op een gezonde en efficiënte manier af te slanken.
Met 5 Stappen Afslankplan heb je ook geen extra kosten voor shakes, pilletjes, fitnessclubs etc. hetgeen maandelijks al snel tot enkele honderden euro’s kan oplopen. Persoonlijk spendeer ik dagelijks een 4-tal uurtjes met het beantwoorden van je mailtjes en ik haal daar veel persoonlijke voldoening uit, zeker wanneer ik merk dat je actie onderneemt en tevreden resultaten behaalt. Ik investeer 85% van de winst in het kenbaar maken van Het 5 Stappen Afslankplan bij het grote publiek omdat ik vind dat iedereen het recht heeft om er gezond en slank bij te lopen zonder steeds gefrustreerd te moeten zijn over zijn/haar gewicht en zonder hiervoor maandelijks honderden euro’s te moeten uitgeven.

Welke garantie biedt Het 5 Stappen Afslankplan me?

Goede vraag ;-)

Het 5 Stappen Afslankplan en TURBO Vet Verbranden komt met een 100% Niet-Tevreden-Geld-Terug-Garantie. Dit wil zeggen dat wanneer je Het 5 Stappen Afslankplan gedurende 60 dagen volgt en je zou niet tevreden zijn over de behaalde resultaten, dan betaal ik je investering terug en je kan het materiaal gewoon behouden. Inderdaad.

Ik garandeer je echter ook dat wanneer je geen actie onderneemt en de eenvoudige stappen en mentale oefeningen niet toepast, je ook gegarandeerd geen resultaat zal behalen, hetgeen de logica zelf is. Het enige wat ik van je verlang is dat je JEZELF de kans geeft om het uit te proberen zodat je de resultaten kan merken. Iedereen die de eenvoudige stappen volgt, behaalt tevreden resultaten. Iedereen die de stappen niet volgt behaalt geen resultaat. Wij hebben een refund ratio van slechts 1.3%. Iedereen die het 5 Stappen plan toepast behaalt tevreden resultaten of je krijgt je investering terug. Bestel het dus enkel wanneer je het ook effectief gaat toepassen. Er is niets moeilijks aan en iedereen kan het volgen omdat je nieuwe inzichten en eengewoonten gaat aanleren die natuurlijk en normaal aanvoelen.